Fantastic four

Anmeldelse af Fantastic four spilleautomat

Fantastic four er en amerikansk superhelte film baseret på Marvel comics superhelte hold af samme navn. I 2015 udkom den tredje film i rækken, og på filmens rolleliste finder du bla Joan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian Mcmahon og Kerry Washington.

Fantastic four spilleautomat

Handling: Fysiker Dr. Reed er overbevist om at evolution på jorden, blev udløst for millioner af år siden ved skyer af kosmisk energi i rummet, og en af disse skyer vil snart passere nær jorden. Sammen med sin bedste ven, og astronaut Ben Grimm, overbeviser Reed Dr. Victor Von Doom, om at give ham adgang til hans privatejede rumstation så kan han teste effekterne af den kosmiske sky der vil passere. Da der sker en fatal fejl ude i verdensrummet, hvor Ben bliver udsat for fuld eksponering af skyen, mens Reed og de andre ombord får en mere begrænset dosis. Derhjemme begynder de at udvikle supermagter: Reed kan strække sin krop så langt han vil, som gummi (Mr. Fantastisk), Susan kan blive usynlig og lave en form for kraft skjold (Invisible Woman), Johnny kan sætte ild til sig selv, samt flyve (Human torch) og Ben bliver et stort sten væsen med overmenneskelig styrke (The Thing). Von Doom der også blev udsat for skyen, han har udviklet en evne til at hele sig selv, og derudover er han nærmest lavet af metal inden under huden, han kalder nu sig selv Doktor Doom og har som mission at udryde de Fantastiske Fire.

Spillet

Fantastic Four er en 5 hjuls slot med op til 50 betalingslunjer, udviklet af ingen ringere end Playtech. De har tidligere lavet en anden Fantastic Four slot maskine, med kun 25 betalingslinjer, så dette må siges at være en forbedring. Spillet er baseret på ovennævnte tegneseries helte og symbolerne er også de fire helte (Hr. Fantastisk, Human Torch, The Thing og Invisible Woman.

Du kan spille fra 50 pence op til 250 pund per tur, og Jackpotten er på 10.000 mønter hvis du er så heldig at få 5 fanstastic four Wild symboler.

Spillet har 4 ekstra funktioner. Du skal kigge efter symbolet med jordkloden, får du 3 af dette symbol, hvilket som helst sted på hjulene, og alt efter hvilken helt der viser sig på 3 hjul, vil udløser en af de følgende 4 funktioner.

Hr Fantastisk: Du vil blive belønnet med 4 ekstra gratis spins. Hr Fantastic bliver også et udvidende wild symbol.

Invisible Woman:  Du får 4 ekstra gratis spins. Din multiplikator værdi vil stige med 1, hver gang hun optræder.

Human Torch: Du får her 4 ekstra gratis spins – det første hjul vil derefter blive dækket af Human Torch og forblive der.

The Thing: Du får 3 gratis spins. Hvis The Thing vises, bliver det en ”sticky wild” og forbliver på de gratis spins.

Konklusion

Der er en god balance mellem mellemstore sejre og god underholdning. Fantastic Four spillet er godt lavet og man er ikke i tvivl om hvad temaet er, figurerne er mere tegneserie lignende, end virkelige mennesker fra filmen, så man skal ikke regne med at de ligner skuespillerne, men i stedet de tegnede figurer. Der er ikke gjort så meget ud af musik og soundtrack, kun en behagelig lyd når hjulene spinner. Grafikken er flot og farverne er behagelige for øjnene.

Her kan du spille Fantastic Four

Bet365 og NetBet.