Groovy Sixties

Anmeldelse af Groovy Sixties

Et klassisk nostalgisk spil er hvad dette er! Vi er tilbage i de glade tressere og alt hvad det indebærer. Selvom man ikke har levet i tresserne, er det de færreste, der ikke har en eller anden forestilling om, hvordan tresserne var.

Groovy Sixties refererer først og fremmest tilbage til de glade 60’er med et skønt soundtrack, der baner vejen for spillets begyndelse og sætter den rette stemning i gang. Symbolerne er samtidige også i vinkel. Her snakker vi folkevogne, spolebåndoptagere, smalfilmskameraer, lava lamper, sort/hvide fjernsyn. Det er nostalgiske og akkurate symboler, der fint præsenterer, hvilket årti, vi skal forsøge at leve os ind i.

Groovy Sixties spilleautomat

Rent teknisk er minimumsbeløbet 0,01 og maksimumsbeløbet 100 mønter pr. Bet. Det vil sige, at alle kan være med, hvad enten, du har få eller mange penge at bruge på dette spil. Der er plads til alle!

Gevinstmæssigt er det på sin plads at præsentere spillets jackpot! Det er ikke en særlig stor jackpot, man kan få fingrene i dog. For at vinde skal der udløses 5 wild symboler, hvilket ofte sker. Så selvom jackpotten overhovedet ikke noget at skrive hjem om, så sker det ofte, at man vinder. Det kompenserer lidt! Det gør det sjovt at spille!

Der er også scattersymboler i Groovy Sixties. Det er en blomsterpige. Lander man på hende får man gratis spins.

Konklusion af Groovy Sixties

Groovy Sixties er sjovt, men så er det heller ikke sjovere. Hvad der trækker op er helt klart, at man har stor chance for at vinde jackpot. Hvad der trækker ned er, at jackpotten ikke er særlig stor og at der derved er flere spillemaskiner, man måske vil vælge fremfor denne. Dog skal det originale tema have point, hvilket trækker op i bedømmelsen. Du har mulighed for selv at prøve kræfter med Groovy Sixties og komme med din vurdering af spillet hos Tivoli Casino.