Hall of Gods

Hall of Gods – Anmeldelse

Er du til vikinger og vikingetiden generelt, så er spillet her noget for dig. Du får mulighed for at plyndre som de gamle vikinger gjorde. Du skal dog ikke plyndre andre mennesker, men derimod plyndre maskinen for jackpots og andre gevinster!

Hall of Gods spilleautomat

Det er svenske NetEntertainment, der står bag spillet, der har 5 hjul og 20 gevinstlinjer. Hall of Gods er inspireret af de gamle vikinger og det er gjort godt! Der er god grafik og flotte farver, der får en i den rette stemning. Der er detaljerede illustrationer og det gamle vikingeunivers kommer til sin fulde ret.

De fine symboler, der er med i spillet er selvfølgelig også hentet fra vikingetiden. For at nævne nogle af dem: Odin, Thor, Freja, Idun og Loke. Men også rekvisitter som Thors hammer, Odins Stav, Asa ringe og guldæbler er med. Midgårdsormen er spillets Wild symbol og erstatter derved alle ubrugelige symboler. Odins to ravne agerer scatter symboler og rammer du disse får du 20 gratis spins med 3 x multiplier.

Bonusrunde

Et fedt spil uden en fed bonusrunde? Næppe! Bonussymbolet i spillet er Thors hammer og rammer du dette kommer du til bonusrunden, hvor du skal matche identiske skjolde. Formår du dette på god vis, vinder du den progressive tretrins jackpot! Jackpotten er i snit på 38 millioner kroner og vindes cirka hvert andet år.

Der er også andre fede features og muligheder for at vinde i spillet. Får du en hel gevinstlinje med henholdsvis Odin, Thor, Freja, Loke eller Odin vinder du fra 150 til 4000 mønter.

Det koster 0,01-50 mønter at prøve chancen i Hall of Gods, hvilket ikke er særlig mange penge, taget i betragtning af, hvad man kan få ud af det.

Konklusion af Hall of Gods

Et super fedt tema har Hall of Gods i hvert fald. Tit kan et originalt tema alligevel formå at falde igennem, fordi det ikke lever op til de forventninger, der er. Det er ikke tilfældet med Hall of Gods. NetEntertainment har gjort det en gang til – der er ikke en eneste finger at sætte på spillet! Der er fede symboler, en progressiv jackpot, man mega gerne vil have fingrene i og sidst men ikke mindst en fremragende bonusrunde. Du har selv mulighed for at prøve kræfter med spillet hos casino.dk. Så kan du se om du er enig med denne anmeldelse eller ej.